Wauw! Máxima heeft een nieuwe Chanel | ModekoninginMaxima.nl

2022-06-10 18:55:12 By : Ms. Coco Xu

Máxima's zwarte outfit van gisteravond viel niet bij iedereen in de smaak, maar onder de zwarte omslagdoek zat wel een héle toffe aanwinst verstopt. Een tasje van Chanel! 

Bij aankomst buiten was de accessoire helemaal verstopt, bij binnenkomst in de zaal was het tasje wat beter zichtbaar. 

Tijdens het diner verhuisde de tas naar de grond, waardoor we er wél goed zicht op kregen. Kijk eens wat een pareltje! (En wie goed kijkt ziet ook haar indrukwekkende hakken.)

De parels zijn vanuit het midden degradé op de zijde vastgezet. 

Een Chanel is natuurlijk niet compleet zonder metalen ketting. De schakels zijn geïnspireerd op de kettingen die de verzorgsters droegen in het kindertehuis waar Coco Chanel opgroeide én brachten de tassenwereld in de jaren vijftig behoorlijk in beweging. Tot die tijd werden tassen met de hand vastgehouden (een handtas dus), maar dankzij de metalen ketting zorgde Coco ervoor dat de modieuze vrouwen hun handen vrij hadden. 

Voor wie het nog interessant vindt: dit zijn Máxima's sandaletten van Gianvito Rossi. Ik krijg al blaren als ik er naar kijk, maar wat zijn ze mooi! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Mooie tas, ik hou ook erg van parels. Bij binnenkomst heeft Maxima de tas achterstevoren om haar schouder, ik zou daar altijd op letten.

Opmerkzaam wat betreft het dragen van de tas, ach ja “onze Max” ;-)

Ja beeldschoon tasje! Ik ben zelf erg gek op parels, schoenen vind ik ik :(

Vast een leuk tasje... bij een andere outfit.

Wat een mooie tas… maar die schoenen vind ik helemaal niets… ze heeft genoeg mooiere sandalettes in haar collectie.

Ja!!! Deze tas is een pareltje :) De mega hoge hakken zijn ook super, toch nog iets positiefs aan deze outfit!

De verschijning van gister vond ik niet mooi en helaas Chanel tassen ook niet. Ook dit exemplaar mag wat mij betreft in de koninklijke kast blijven, diep achterin weggestopt. Juist door het gebruik van de ketting en vaak ook de ruitjes patronen of zoals bij deze de overdaad aan iets anders vind ik ze er erg goedkoop uitzien en niet chique of feestelijk.

Nou ja, deze vind ik wel grappig https://www.farfetch.com/nl/shopping/women/chanel-pre-owned-2010-limited...

Ik ben het helemaal met je eens. Ook ik ben geen fan van Chanel en deze tas vind ik helemaal niets. Inderdaad achterin de kast.

Ik vind het er ook uitzien als een goedkope tasje uit zo’n rek bij de drogist ofzo ;-)

Wat leuk, zie mijn eerdere reactie vanavond over deze outfit in de post van gisteren....

De aankomst was een momentopname dames en een enkele heer, kijk nu hier wat er tevoorschijn komt, YES! Een goed geklede koningin voor een, zoals ik in mijn vorige post opmerkte, zakendiner. Hoezo niet feestelijk mocht dat al nodig zijn bij een zakendiner, maar onze koningin weet weer te schitteren, in welke situatie of context dan ook! - gilet + pantalon - mooi zwart - geweldige hakken!! - prachtige juwelen - make-up + haar zijn muy bueno - en een meer dan smashing tas! WOW

Dank Josine voor de achtergrondinformatie, ik houd hier van. Verhalen over mode, inspiratie en de visie van de ontwerper incl emoties....

+++ Een Chanel is natuurlijk niet compleet zonder metalen ketting. De schakels zijn geïnspireerd op de kettingen die de verzorgsters droegen in het kindertehuis waar Coco Chanel opgroeide én brachten de tassenwereld in de jaren vijftig behoorlijk in beweging. Tot die tijd werden tassen met de hand vastgehouden (een handtas dus), maar dankzij de metalen ketting zorgde Coco ervoor dat de modieuze vrouwen hun handen vrij hadden. ++++

Schitterende beschrijving van een superchique outfit !! Dankjewel, PK020 !

Leuke reactie Trixedo, dank U wel! Zeker omdat ik uw bijdragen meer dan waardeer en ervan geniet, fijne avond en tot een volgende keer :-)

Muy bonito y adecuado bolso.

Ohhhh, wat een mooi tasje! Zo met zwart en parels als juwelen is dit wel heel mooi.

Nu snap ik de parelketting opeens.

Snappen = kijken, in mijn werkcontext noemen we dat 'snap-kijken'. (-> kinderopvang & onderwijs).

Verder kijken dan wat je in eerste instantie persoonlijk (objectief) observeert - en dan hebben we het hierro over 'alleen maar over kijken naar een foto' -> 'verkennen en verbinden' ( alweer vaktermen, "sorry") dan kun je 'meer snappen dan je denkt'. Geweldig hè?!

Fijn dat U de parelketting 'opeens snapt'; ik voel meer verbinding en dus verrijking wat betreft de situatie van onze koningin Maxima, dank!

Ps: Ik bedoel het goed, werken met jonge kinderen = meer dan goed!

...wat een prachtige tas - mooi handwerk ! Hoe kan men in hemelsnaam op zulke hakken lopen ?! Wel mooi beeld van het zwarte complet, wat heel feestelijk werkt, zonder omslagdoek, evenzo de mooie accessoires. Tenslotte was het dan ook een zakelijk diner, waarvoor zwart uitermate geschikt is.

Ben het niet vaak met je eens, maar deze keer wel. Ze ziet er prachtig uit en zwart vind ik voor deze gelegenheid heel mooi.

Ben op zich helemaal niet zo'n Chanel liefhebber, maar deze vind ik leuk!

Heb ik ook, ik hou ook helemaal niet van Chanel tassen, zo oubollig en die lelijke kettingen ... maar dit vind ik wel een leukerd.

Oh jee, die is leuk ja!!!!! Parels op zijde ….. niet mijn prijsklasse ben ik bang:-)

Ik weet niet hoe je er zicht op kreeg, maar wat een over-the-top beauty! En veel leuke foto dan die met Lagarde!

En je moet dus zitten op die kleine stoeltjes!

style="display:inline-block;width:300px;height:250px" data-ad-client="ca-pub-1136101683532579" data-ad-slot="9740725324">

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?